EDP nagrada za seriju bizhub PRESS 1250

Ugledna EDP nagrada za seriju bizhub PRESS 1250 potvrđuje Konica Minolta stručnost u segmentu produkcione štampe

Langenhagen/Germany, 26-ti, Jun, 2013

Konica Minolta je ponovo dobila nagradu renomirane evropske asocijacije Digital Press Association (EDP), saveza vodećih evropskih časopisa za digitalnu industrijsku štampu, koji se može pohvaliti sa više od milion čitalaca.
EDP žiri je odabrao bizhub PRESS1250, uključujući i bizhub PRESS1250/1250P, bizhubPRESS1052, kao i bizhub PRO1052, kao pobednika u kategoriji “Best production cut-sheet printer – high production” 2013. Pobednička EDP nagrada potvrđuje naš put do uspeha u Evropskoj proizvodnji produkcionih uređaja: Konica Minolta ima dvocifreni marketinški udeo u Evropi u tom segmentu.

„Ponosni smo što naši kontinuirani napori dodaju značajne vrednosti poslovanju naših klijenata I dobijaju međunarodno priznanje.Nakon što smo dobili EDP nagradu u 2009 i 2011,vrlo smo zadovoljni što smo oduševili žirii sa našom bizhub PRESS 1250 serijom, takođe“, kaže Ines Wennemann, Product Manager Monochrome, Production Printing Division, Konica Minolta poslovna rešenja Evropa. Dobitnici EDP nagrade su birani od strane stručnjaka, novinara, kao i tehničkih konsultanata i predstavnika industrije za digitalnu štampu. „To puno znači za nas, pogotovo jer su učesnici na tržištu iz sektora štampe su uključeni u odluku,“ dodaje Wennemann.

Bizhub PRESS 1250 serija predstavlja izvanredno profesionalno rešenje za industrijske svrhe: objedinjuje širok spektar dorade sa izlaznim brzinama između 105A4/60A3 stranica u minutii 125 A4 /70 A3 u minuti. Bizhub PRESS 1250 je projektovan za maksimalni obim štampe do 3 miliona otisaka mesečno! Osim toga, sva četiri modela mogu se integrisati u workflow rešenja za efikasno upravljanje kako bi se ispunili kratki rokovi. Optimizovani materijal hardvera, veliki ulazni i izlazni kapaciteta papira i neograničena isporuka tonera povećavaju pouzdanost i pomažu znatnom smanjivanju troškova naših klijenata.

O kompaniji Konica Minolta poslovna rešenja Evropa

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, sa sedištem u Langenhagenu, Nemačka, je ogranak u stopostotnom vlasništvu Konica Minolta Inc, Tokyo, Japan i sastavni je deo poslovanja  Business Technologies. Kompanija pruža usluge i distribuira mašine i rešenja koja zadovoljavaju sve zahteve celokupnog životnog ciklusa dokumenata kod korisnika kancelarijskih i produkcionih mašina. Konica Minoltin koncept optimizovanih usluga štampe (OPS, Optimized Print Services) kombinuje savetovanje, implementaciju hardvera i softvera i servisne usluge kako bi se poboljšali efikasnost poslovanja i smanjili troškove. Asortiman se proteže od multifunkcijskih i mašina za produkcionu štampu u bolji i crno/belu, do laserskih i all-in-one uređaja i do softvera za upravljanje koji neprimetno integriše uređaje u poslovni proces i IT okruženje. Kako bi optimalno podržala korisnike sa snažnim i održivim rešenjima, tehnološki lider Konica Minolta kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj i redovno postavlja nove standarde.

Konica Minolta poslovna rešenja Evropa predstavljena je preko podružnica i distributera u više od 50 zamalja Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). S više od 30.600 zaposlenih širom sveta (podaci od Juna 2012. godine), Konica Minolta Business Technologies je ostvarila preko 5,4 milijardi evra neto prihoda od prodaje u finansijskoj godini 2012/13.

Za dodatne informacije o kompaniji posetite www.konicaminolta.eu.
Slike proizvoda su dostupne na www.konicaminolta-images.eu.

Uslovi i nazivi proizvoda mogu biti zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi njihovih vlasnika i ovime se priznaju..

Kontakt Konica Minolta

Silke Zühlke
Konica Minolta
Business Solutions Europe GmbH
Phone: +49 (0)511 7404-5604
silke.zuehlke(at)konicaminolta.eu